Hoe werkt ipl?
Ipl zet lichtflits om in warmte , die via het pigment van het haar in de haarwortel komt. Door de warmte wordt de haarwortel vernietigd. Daardoor kan de haar niet meer teruggroeien.
Haartjes zijn het best te behandelen als er net een stoppeltje op de huid zichtbaar is.

Hoeveel behandlingen heeft u nodig?
U heeft ongeveer 6-10 behandelingen nodig om uw ongewenste haargroei te verwijderen.
Na elke behandeling ziet u na een een aantal weken al resultaat. De haren die zijn behandeld vallen gedurende deze periode uit en komen niet meer terug.
Gemiddeld wordt er om de 6 weken behandeld.

Kunnen alle haren behandeld worden met ipl?
Haren die geen pigment bevatten (blonde, rode en grijze haren) kunnen helaas niet worden verwijderd.

Do\'s en dont\'s tijdens de behandelperiode:
vermijd tijdens de behandelperiode de zon en/of zonnebank. Tussendoor mag u de behandelde zones alleen ontharen door middel van scheren. Dus niet harsen, epileren of bleken. Na een behandeling kan het zijn dat de huid iets geiiteerd is maar dat trek snel weer weg. Om de irritatie niet te verergeren kunt u beter geen geparfumeerde producten na de behandeling gebruiken of intensief te gaan sporten op de dag dat u behandeld bent. Het is heel belangrijk om een goede zonbescherming te gebruiken. Deze is eventueel ook te verkrijgen in de salon.

Als u nog vragen heeft bent u natuurlijk ook altijd van harte welkom om een afspraak te maken voor een vrijblijvend informatief gesprek.

Veilig & Effectief

Laat u door ons informeren. Onze behandelingen zijn Veilig & Effectief.


wigs for women wig types short wigs for black women human hair wigs for white women paula young wigs best wig types wig types